Sadje

Opis: Polikarbonatna rastlinjaka "Polza" - Prostorna in vroča.

Rastlinjak že dolgo služi, zelo mi je všeč s svojo toplino, poleti se razvija, kot da živite v tropih, rastline v njej rastejo in ne gorijo.
Kupil sem ga pred 3 in pol leti.

Ves čas me veseli in prispeva k rasti moje zelenjave, lažje je uporabiti kot pritisniti tipke na tipkovnici. V njej je mogoče gojiti vse, kar ne more rasti v našem podnebju, že preizkušeno in široko uporabljano od mene in mojih sosedov iz poletne hiše, treba je omeniti, da je treba loputo za prezračevanje narediti tako, da vzamemo nož in ga prerežemo le previdno, tako da največji učinek, ki ga potrebujete za izdelavo 2 takšnih lukenj, ki služijo kot prezračevanje in hitro vrnejo temperaturo nazaj v normalno stanje, morate samo dati steklenice z vodo okoli meja rastlinjaka (v notranjosti), toliko, kar lahko postavite in postavite, glavna stvar brez fanatizma.

Rastlinjak je sam po sebi zelo potreben v gospodinjstvu, na dachi pa je habitat vrtnarjev.
Nakup je bil narejen z mojo ženo, sama rastlinjaka pa je pritegnila svojo ne veliko ceno in lepoto ter preprosto montažo.

Toda po nakupu, preprostost je preprostost, vendar morate zbrati ta čudež. Tečemo za vrtalnikom in varilnim strojem, vse po vsem razmišljamo, poiščemo prostor za namestitev rastlinjaka in to je najpomembnejša stvar.

Po namestitvi rastlinjaka je treba vse to zapreti s polikarbonatom, nato pa lahko začnete setev rastlin v rastlinjaku. Pred začetkom skrbno preberite navodila za sajenje. Za vaše rože ne gorijo ali paradižnik, kumare.
Po vsem tem sem gledal samo za njihovo rast, udvaranje, pletje in vse, kar sem naredil.

Zato priporočam vsem, da kupijo ta rastlinjak in tam gojijo lastne rastline, in hitro pohitite, da bo delovna sezona prišla.
Po zapiranju s polikarbonatom posvetite veliko pozornosti zemlji, ni vam potrebno vzeti običajnega, bogati z minerali. To bo prispevalo k delovanju rastlinjaka in skrajšalo bo čas za rast. Skratka, pomagajte zemlji in ona vam bo pomagala postati srečna.

Na splošno sem zadovoljna z rastlinjakom, ga uporabljam že več kot 3 leta, deluje zelo dobro, osebno bi se zahvalil proizvajalcem.
To je odlična ideja za vrt in vrt, ki ga potrebujejo vsi.
Če že veste, kaj želite rasti, ga kupite in pojdite na vrt. Pripravite rastlinjak za sajenje, saj je zelo pomembno, da ga vzamete več kot en dan.

Potreboval sem približno teden dni, da sem kupil, namestil, postavil rastlinjak na vrt.

Morda boste potrebovali več ali morda manj časa, vendar tega ne zamudite.

Sama rastlinjaka je zelo prostorna, kar vam bo pomagalo, da posadite čim več rastlin za sebe, kar je seveda plus. Zato ga priporočam vsem.

http://otzovik.com/review_6382370.html

Skupina

Ugodnost za rastlinjake

Informacije

Drugo

Ukrepi

121 zapis

Izogibajte se napakam pri gojenju sadik iz semena.

Ali želite na vašem spletnem mestu dobiti visok donos zelenjave?
Nato se naučite gojiti močne in brez bolezni brez sadik. Poskusite se izogniti napakam, Pokažite popolnoma... ki omogočajo vrtnarjem začetnike. To je ključ do prihodnjega uspeha.

Kaj ne storiti pri gojenju sadik iz semen je zgostiti sajenje. Setev prepogosto povzroči:

Pomanjkanje vlage v tleh
Senčenje in nedostopnost svetlobe v globino pristanka
Air zmanjšanje zračenja, kar vodi do mokre mikroklime
Seed raztezanje sadik in povečana krhkost sadik
Razvoj glivičnih bolezni in širjenje škodljivcev

Ne pozabite pravilno potopiti sadik. Najboljša možnost, kot je pokazala praksa, je nabiranje sadik v šotne lončke. Obstajajo ugodni pogoji za oblikovanje koreninskega sistema, razvoj in prehrano mlade rastline. Prav tako bo lažje regulirati razsvetljavo rastlin, saj je lonce enostavno preurediti in vrteti. Hkrati bodo sadike manj potegnjene in rastejo močne in zdrave. Pomembno je tudi dejstvo, da so sadike posajene v posteljah neposredno v lončkih, koreninski sistem pa se med presaditvijo ne poškoduje.

Pri pridelavi iz semena sadik paradižnika, paprike, jajčevcev in zelja se pogosto pojavijo naslednje napake:

● Preveč tal v lončku. Pri zalivanju bo voda zdrsnila iz oblikovanega nasipa na rob lonca in primanjkovalo vlage.
S pomanjkanjem zemlje ne pokriva stebla rastline, kar pomeni, da se ne bodo oblikovale dodatne stranske korenine. Takšna sadika je šibka.

● Poglobite sadike teh pridelkov na najbolj listnih listih.

● Sadike, vzgojene iz semen doma, se morajo strditi. Za to se še pred presajanjem na stalno mesto usposablja za nižje temperature. Hkrati je mogoče preprečiti zaostajanje rasti rastlin, ko pridejo iz toplega stanovanja na vrtno ležišče v resničnem naravnem okolju.

http://vk.com/polzairk

Koristi

Informacije

  • +7 (3952) 260‒900 Pokaži telefon
  • Izračun kartice
  • Gotovinska poravnava
  • Plačilo prek banke
  • Online plačilo

Ocene

Je to vaše podjetje? Registrirajte brezplačen poslovni račun in odgovorite na preglede v imenu podjetja

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hvala za kakovostno delo, profesionalnost inštalaterjev. Dela potekajo pravočasno, brez odlašanja. Strokovnjaki so vljudni, z željo odgovoriti na vprašanja. Vašo organizacijo bomo priporočili vašim prijateljem.

  • Naročite se na komentarje
  • Poročajte moderatorju
  • Napišite sporočilo
  • Dodaj kot prijatelja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Delo poteka z visoko strokovnostjo. Delavec, ki je sprejel ukaz (Anna), je kulturna, vljudna in spretno oglašuje rastlinjake. Kot željo glave - poskrbite za takšne okvire. Iskrena hvala. Yury Nikolaevich, P. M. Gorky, Vrtnarstvo "Vzajemna pomoč"

  • Naročite se na komentarje
  • Poročajte moderatorju
  • Napišite sporočilo
  • Dodaj kot prijatelja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dober dan, Olga. Hvala za podrobne povratne informacije. V prihodnjem delu našega podjetja bomo upoštevali vse želje. Hvala, ker nam pomagate postati boljši. S spoštovanjem, zaposleni v rastlinjaku "Greenhouse"

  • Naročite se na komentarje
  • Poročajte moderatorju
  • Napišite sporočilo
  • Dodaj kot prijatelja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Danes se je moj mož odpeljal v pisarno na ulici. Delo, 2a / 4 za pripravo pogodbe o rastlinjaku, vendar vodja prodaje ni dosegel bolj divjega odnosa. Prvič, Dmitry se ni pravilno posvetoval o popustih po telefonu, in drugič, ni mogel ponuditi ničesar (preprosto smo ga prisilili, da je vključil različne možnosti), tako da tudi z našimi besedami, da.

Danes se je moj mož odpeljal v pisarno na ulici. Delo, 2a / 4 za pripravo pogodbe o rastlinjaku, vendar vodja prodaje ni dosegel bolj divjega odnosa. Prvič, Dmitry ni pravilno svetoval o popustih po telefonu, drugič, ni mogel ponuditi ničesar (pravkar smo ga pripravili, da je vključil različne možnosti), toliko za naše besede, da nam ni mar za stroške, ampak potrebujemo kakovosten izdelek, je dejal. da smo mu nevljudni, da nam ne bo ničesar prodal, ker organizacija ima toliko denarja. Iz takšne izjave smo bili šokirani, ko smo porabili eno uro neuporabno, odšli v drugo organizacijo in naročili rastlinjaku za 59.000 rubljev.

http://irkutsk.flamp.ru/firm/polza_zavod_teplic-70000001019897649

Rastlinjaki uporabljajo ocene

Naša družina je več let uporabljala filmsko rastlinjak na dacha. Spomladi so se odločili za nakup toplogrednih plinov, pokritih s polikarbonatom. Že dolgo iščemo primernega. Izbrali smo toplogredni "Benefit". Bilo je prijetno presenečen, da visokokakovostno tovarniško opremo in pritrdilne elemente za vgradnjo celičnega polikarbonata gredo v rastlinjak. Podrobna navodila so močno olajšala namestitev toplogrednih plinov.
Prejeta žetev - samo pogled za boleče oči! Paradižnik rdečica prav na grmovje, vendar so zelo drugačen okus, ne trgovina - sladko! Z rastlinjakom smo zelo zadovoljni. Narejen je na vesti! Najlepša hvala!

Odločila sem se, da bom na parceli postavila rastlinjak. Iskal sem rastlinjak od zanesljivega proizvajalca. Verjamem, da je zaupanja vreden le nekdo, ki se je uveljavil na trgu. Študiral sem informacije o proizvajalcih toplogrednih plinov, vprašal mnenje izkušenih vrtnarjev. Odločil sem se, da kupim tovarno rastlinjakov "Bene". Izberite zelenico in najbližjo trgovino zame. Rastlinjak so mi prinesli in namestili. Že dve sezoni, srečni!

Mož se je na izbiro rastlinjaka odzval zelo odgovorno: na internetu sem prebral številne članke in dva tedna nakupoval za rastlinjake. Kupili ste rastlinjaku "Benefit". Pripeljal jo je do vagona. Nameščeni sami, v skladu z navodili, ki je smiselno sestavljen. Izkazalo se je zelo lepo! Rastlinjak je postal ornament naše podeželske hiše. Celotna družina je zadovoljna: za majske praznike so jedli solato iz redkev in zelenja, kumare in paradižniki so bili še posebej okusni in dišeči, imeli so dovolj praznin za celo zimo. Zelo zaskrbljeni, kako je naša rastlinjaka pozimi? Ko se je sneg stopil, so takoj odšli v podeželsko hišo in bili veseli, da je rastlinjak varen in varen.

Vsako leto sanjamo o bogati letini. Izkazalo se je, da to ni tako težko. Smo namestili toplogrednih "Benefit" iz polikarbonata, in zdaj pridelka se ne bojijo kakršne koli vremenske motnje. Ta rastlinjak je tako zbran, da v notranjosti ostanejo primerni pogoji za rast rastlin, in pridelek se poveča! Rastlinjak iz celičnega polikarbonata "Benefit" je odlična kakovost in ugodna cena. Preprosto ga je transportirati tudi na svojem avtomobilu - embalaža je kompaktna in lahka.

http://sotex.biz/about/reviews/

Ocene podjetja "rastlinskih rastlin koristi" t

Najnovejše ocene v Irkutsk

Kot je znano, vsi ljudje ne rastejo z ustreznega mesta. Tako je z mano - fotoaparat sem zaupal osebi, ki je uspela formatirati vse

Bodite previdni pri delu s to družbo. Hitri roki, nedokončani ali slabo opravljeni. Denarja ne plačujejo niti zaposleni niti pogodba.

Najbolj ogabno podjetje, s katerim se je ukvarjalo. Zelo mi je žal, da sem od njih kaj kupil. Ne želim delati, absol

Naročeno s strani "ustvarjalcev". naredil spletno stran, pokazal, jim dal denar, podpisal vse. v enem dnevu se je smetišče začelo - stranke so se zlomile

http://russianfirms.ru/irkutsk/company/zavod_teplic_polyza/review

HOBBY ZONE - forum

Kuhanje, pletenje, cvetličarstvo, vrt, zelenjavni vrt

Pregledi iz rastlinjakov iz polikarbonata

Re: Pregledi rastlinjakov iz polikarbonata

Sporočilo Dimitrija ”20. januar 2015, 21:53

Gaume je napisal (a): Stabiliziran film je film, v katerega se med proizvodnjo dodajo stabilizacijske snovi, ki preprečujejo, da bi jih uničile ultravijolične žarke. Proizvaja se v različnih debelinah, življenje takšnega filma pa se ohranja več let. Večja gostota bolje ohranja toploto v rastlinjaku. Tudi stabilizirani film je lahko različnih barv.

Lani smo pokrili streho rastlinjaka s stabiliziranim rdečim filmom. V prodaji je bilo še vedno rumeno in zeleno. Rdečo sem izbrala, ker mi je starejši sosed v dachi povedal - v rastlinjaku so dali rdečo krpo, da bi paradižnik bolje dozorel. Zato sem se odločil, da bo rdeč spekter žarkov ugodno vplival na paradižnik.
Če sem iskren, nisem opazil veliko razlik. Vendar pa je bilo lansko poletje neugodno za gojenje paradižnika.
Kos rdečega filma je steklo zapiral na oknih v stanovanju pred neposredno sončno svetlobo. Moj streptokarpus mi je bil zelo všeč - cveteli so bolje in svetleje.

Re: Pregledi rastlinjakov iz polikarbonata

Gaume message »21. jan. 2015, 09:32

Re: Pregledi rastlinjakov iz polikarbonata

Post Olla »09 Mar 2015, 19:08

Re: Pregledi rastlinjakov iz polikarbonata

Post Amaretto »12. mar. 2015, 15:35

Re: Pregledi rastlinjakov iz polikarbonata

Sporočilo Dimitrija "12. marec 2015, 19:39

Povej mi, prosim, in kaj je prekrita z vašo rastlinjakom?

Re: Pregledi rastlinjakov iz polikarbonata

Sporočilo Gaume »12. marec 2015, 20:13

Dmitry, zdravo! Lahko odgovorim?
Polikarbonat in premaz. To je ista tema o polikarbonatnih rastlinjakih.

Ne vem zakaj, vendar imam nekakšen notranji protest proti tem rastlinjakom. Verjetno zaradi dejstva, da je preveč oglaševanja in hvalnih odes. Prebral sem in negativne ocene. Tukaj Olya opere svojo rastlinjak. Predstavljate takšno delo? In če ne operete rastlinjaka, bo slabo sprejeti sončno svetlobo, ki je potrebna za rastline.
Okvir iz kovine iz rastlinjakov iz polikarbonata. Metal v vročini je zelo vroča, predstavljam si, kakšna toplota je v rastlinjaku poleti, če ogrevana kovina tudi oddaja toploto.

Pozimi je potrebno sneg očistiti s strehe, sicer se lahko rastlinjak zloži kot hišica iz kart.
Takšne rastlinjake imamo drage. Kupite polikarbonatno rastlinjak, tamburino in ples ob njem z tamburino.

Re: Pregledi rastlinjakov iz polikarbonata

Sporočilo Dimitrija "12. marec 2015, 21:08

Inna, žal mi je, še nisem spoznal te osebe na forumu. Zato sem sumil trik. Poleg tega profil nima imena, kraja bivanja, datuma registracije. In sumničavam do tistih, ki nekaj skrivajo. Ko se skrijemo, potem je nekaj skriti.

Tudi stekleni rastlinjak je treba oprati. In kovina pod polikarbonatom se ne segreje. In tudi zrak. Prav tako me potiska tako. Zdaj
Na primer, ogrevani zrak v rastlinjaku samo pomaga. Grelniki podnevi
lahko onemogočite. V stekleni rastlinjaku Rossad v škatlah raste. Prva serija.

In zdaj sedim poleg računalnika, poravnala sem se s predali. Potapljanje s paradižnikom. Sorta
Nova Pridnjestrja. Nataški rojaki. Kako je naša Natasha. Pogrešal sem te.
Je dobra sogovornica. Kako jo najti?

Re: Pregledi rastlinjakov iz polikarbonata

Sporočilo Gaume »12. marec 2015, 21:26

Dmitry, imaš polikarbonatni rastlinjak?

P.S. Bom napisal o Natasha v Arbor, da ne bi smel ta tema.

Re: Pregledi rastlinjakov iz polikarbonata

Sporočilo Dimitrija ”12. marec 2015, 22:03

Torej blokirajte ta potopni dih. Ničesar ni za nas, da bi oglaševali tukaj.
To nam je že zmanjkalo. Ne kupim televizije. Oglaševanje zadolbala.

Ne Nimam polikarbonatnega rastlinjaka. Toda prijatelj ima.
On je moj sosed. No, ne čisto soseda. Živi v kimometru. Prideluje kumare in paradižnik. Pogledal sem ga. Gledali, postavljali vprašanja.

Zakaj pobarvate steklo?

Re: Pregledi rastlinjakov iz polikarbonata

Sporočilo Gaume »12. marec 2015, 22:06

Re: Pregledi rastlinjakov iz polikarbonata

Post Olla »12. marec 2015, 22:29

Re: Pregledi rastlinjakov iz polikarbonata

Post Lina Manicure »Mar 13, 2015, 00:40

Re: Pregledi rastlinjakov iz polikarbonata

Post Amaretto »13. mar. 2015, 10:42

Re: Pregledi rastlinjakov iz polikarbonata

Sporočilo Dimitrija ”13. marec 2015, 11:23

Poskušal bom pojasniti. Nekoč, naš skrbniški administrator, Inna,
imenoval me je DIPLOMATIC. Poskušal bom upravičiti opravljanje zaupanja.

Žal mi je, da smo vas tako močno napadli. Preveč vaše sporočilo izgleda kot oglas. In ona, (oglaševanje), je že odvrnila od vsega, da postane boleča.

Če ste res vrtnar, vas bom prosil, da predložite vsaj nekaj dokazov. Ali nam lahko pošljete svoje slike? Pokažite svoje rastlinjake. njihove rasti. Predstavite se. Kako ti je ime? Povej mi kje si šivala. Mimogrede, veliko drug drugemu povemo o sebi,
njihove družine, njihove dosežke in celo njihove neuspehe in žalosti.

Upam, da boste razumeli in lokacijo. Vedno dobrodošli so novi člani foruma skupnosti. In če nas nekdo zapusti, je to le iz osebnih razlogov. Ne vozimo nikogar in poskušamo pomagati, svetovati in podpirati. Čakamo vas, da se rozkaza in pokažete.

Več o nas lahko izveste na straneh foruma. Vsakemu od nas lahko postavite tudi osebno vprašanje. Za to obstaja osebna korespondenca na forumu.

Mislim, da bom izrazil mnenje vseh članov naše majhne, ​​prijazne ekipe.

Re: Pregledi rastlinjakov iz polikarbonata

Post Amaretto »13. mar. 2015 11:47

http://zonehobby.com/forum/viewtopic.php?t=1647start=15

Rastlinjaki uporabljajo ocene

Eugene

Dober dan
Če potrebujete stranke, vam lahko pomagam.
Svojemu spletnemu mestu zagotovite promet zainteresiranih strank.
Spodbujajte svojo spletno stran na vrh 10 za ključne poizvedbe v iskalnikih Yandex in Google.
Obravnavam težke primere.

Trenutno menim, da je najbolj optimalen način, da se premaknete prek 50-100 zahtevkov naenkrat, privzeto pa ustvarim projekt za vas, izberem semantično jedro spletnega mesta, pripravim algoritem za delo, izvedem popolno analizo vaše niše. promocija je univerzalna.

Danes veliko "promotorskih" strani nerazumno vzame veliko denarja. Uporabljam najnovejšo, belo spletno promocijsko metodo, ki jo uporabljajo profesionalna podjetja, vendar za razliko od podjetij, ki za svoje storitve zaračunavajo 150 odstotkov, delam z minimalnimi stroški.
Ponujam zagotovljeno rast spletnega mesta za ključne zahteve in promet zainteresiranih strank na vašo spletno stran. Ni pomembno, kaj podjetje počne in kaj je konkurenca v omrežju.

Če vas zanima ponudba - lahko zastavljate vprašanja, ki vas zanimajo po e-pošti ali pustite kontaktne podatke za komunikacijo.

S spoštovanjem, Eugene.
Specialist za promocijo, ustvarjanje in podporo internetne strani.
Vse ključne besede z minimalnimi stroški. Zasebni trgovci. Izkušnje 12 let.

Svetlana

Zelo priročna spletna trgovina. Naročil sem preprosto in jasno. Blago je prispelo pravočasno. Vse mi je ustrezalo. Priporočam.

Vladimir

Zahvaljujemo se vam za ustrezne cene in kakovost storitev za dostavo gradbenih materialov.

D0% B5% D0% BF% D0% BB% D0% B8% D1% 86% D1% 8B-% D1% 81% D0% BF% D0% BA /% D1% 82% D0% B5% D0% BF% D0% BB% D0% B8% D1% 86% D0% B0-% D0% BF% D0% B%% D0% BB% D1% 8C% D0% B7% D0% B0-detail.html

IKEA SOKKER Rastlinjak - pregled

Notranja dekoracija + ugodnosti za hišne ljubljenčke!

Na tla, še vedno ne vlečem, verjetno leta niso ista. Torej še ne trpim zaradi vrtnarstva in drugih rastlin sadik. Ampak imam dva zvita in vedno lačna morska prašička, ki se ne želita razvajati s svežo travo, ne glede na letni čas. Mislim, da so tdlya lastniki mačk pomembni.

Pod film na okensko polico za obrat ni zelo estetsko, in potem sem prišel čez to lepo toplogrednih v IKEA. Oglejte si, kako luštna izgleda z gojeno travo:

Za iztovarjanje vzamem vse cenejše žitne kaše. Namesto zemlje uporabljam žaganje, lenoba se melje s tlemi in potem, ko jo uporabim s čisto dušo, jo zavržem. V starem pladnju za zajtrk nasadim vsak drugi dan, žetvo pa dvakrat.

Zgornji pokrov se lahko vrne nazaj, ali zaprt, ali pa se da na zračenje, obstaja poseben zatič.

Pretty pig obraz:

Edina negativna je cena. 700 rubljev je nekako drago, po mojem mnenju.

http://irecommend.ru/content/ukrashenie-interera-polza-dlya-domashnikh-lyubimtsev

»Benefit« (4 metra)

Opis

»Benefit« (4 metra)

Rastlinjak je izjemno preprost in enostaven za uporabo, lahko ga uporabljajo tudi starejši vrtnarji. Namestitev toplogrednih plinov traja približno 5 minut, ena oseba lahko to brez težav opravi.

Pripravljen za vgradnjo v rastlinjak z vgrajenim pokrivnim materialom. V rastlinjak so vključene sponke za pritrditev rastlinjaka v pol-odprto stanje.

Parametri:

Za naročilo izdelka Greenhouse "Benefit" (4 metre) nas pokličite ali pustite zahtevo na spletni strani.

Značilnosti

  • Obokana oblika

Pišite nam

  • Pon 9: 00-19: 00
  • Tue 9: 00-19: 00
  • Sreda 9: 00-19: 00
  • Čet 9: 00-19: 00
  • Pet 9: 00-19: 00
  • Sob 9: 00-19: 00
  • Ned 9: 00-17: 00

Podatki o podjetju

TSK JACK

TSK "ZhAK" je internetna izložba, ki rešuje vašo nalogo - da vam proces nakupa gradbenih materialov in orodij hitro, enostavno in priročno.

Plačilo in dostava

Plačilo

Gotovinsko plačilo

Naročilo plačate kurirju v gotovini po prejemu. Kurir vam bo priskrbel dobavnico in potrdilo o plačilu.

Brezgotovinsko plačilo

Plačate lahko s kreditnimi karticami Visa in MasterCard tako v naši pisarni kot med dostavo preko našega kurirja.

Brezgotovinsko plačilo za pravne osebe.

Dostava

Pickup

Če ne potrebujete dostave in želite blago prevzeti sami, potem pridite na gradbeni trg "Raduzhny" v paviljonu št. 31 (od trolejbusnega depoja 1 km ob strani ceste do Mill Pad). Ko pickup je zaželeno, da pojasni razpoložljivost blaga in ustreznost cen v skladišču po telefonu.

Dostava s kurirjem

Stroški dostave: 450 rubljev
Dobavni rok usklajujemo posamezno z vsako stranko. Običajno, odvisno od vašega časa in časa, ne traja več kot 2 uri. * Materiale za gradnjo bomo dostavili povsem BREZPLAČNO pri naročanju skupnih stroškov 20.000 rubljev. Stroški dostave so prikazani s skupno težo in prostornino, ki ne presega 1,5 tone in 7 kubičnih metrov. v tem zaporedju. Ob dostavi zunaj mesta Irkutsk ali oddaljenih območij (Novo-Lenino, Irkutsk-2, Markova, Zeleny, Sinyushina Gora, Radishcheva, Rabochaya), določite stroške dostave po telefonu. * Storitve movers (razkladanje, dviganje na tla) 300 rubljev / uro / osebo, minimalna plača 2 uri.

http://irk.blizko.ru/products/79684660-parnik_polza_4_5_metra

Kdo ima nekaj rastlinjaka (prednosti in slabosti)

je to sto in zakaj?


mi polikorbat pritrjen s perforiranim trakom - nič ne odleti

Bil sem proti temeljem (in vaščani so me podpirali)
1. če je zemljišče bolno, je lahko grede na drugem mestu.
2. Nisem potreboval betona sredi vrta
in se odločil, da to stori:
izkopali stebre dervovye
pustite skrilavca navzdol
zgornje deske in polikorbanat

Fotografija iz Fotogalerije na E1.ru

Fotografija iz Fotogalerije na E1.ru

Fotografija iz Fotogalerije na E1.ru

Res mi je všeč
zmrzali niso prodrli,
Mož v notranjosti prečke uporablja kot vodoravno vrstico))))

Letos je izgledalo takole:

+++
s tremi grebeni veliko bolj udoben
zahvaljujoč temu nisem imel paradižnikovih šikarov, ker je vsak grm na voljo za manipulacijo
in glede pakovih, se strinjam, da je trenutna ekstremna vreča uničila rastlinjake na koščke iz vetrovnih sunkov, vendar je bila moja krivda, da je bil mož odsoten, ni se zatekel v času.

Imamo še eno rastlinjak s stekleno streho, tukaj mi je bolj všeč, tam je boljše podnebje, ne bojim se, da bodo gorile. Vendar so se odločili, da se ne bodo več trudili s steklom.

[Sporočilo spremenjeno uporabniku dne 10.9.2013 16:42]

izdelali smo leseno prekrivanje - ok
in pocinkanje je bilo - s povezovalnimi profili

ni razlike razen estetike

Tukaj sem našel: http://www.polikarbonat66.ru/profil/profil_torec
"Končni profili
Končni profili so namenjeni zapiranju koncev polikarbonatnih plošč. V votlini celic v celičnem polikarbonatu obstaja velika verjetnost prahu, umazanije, pajčevih žuželk - zato je bolje zapreti konce polikarbonatne plošče s profilom. Dolžina profila 2,1 metra, namenjena za polikarbonatne debeline 4, 6, 8, 10,16 mm

Navodila za uporabo končnega profila
Pred uporabo končnega profila morate pravilno zapreti konce polikarbonatne plošče.
Z vertikalnim in nagnjenim položajem lista
zgornji konci so hermetično zaprti s trdnim aluminijastim lepilnim trakom,
spodnji konec - perforiran trak, ki preprečuje prodiranje prahu in omogoča odvajanje kondenzata.
V obokanih strukturah je potrebno oba konca zapreti s perforiranim trakom.
Uporabite podobne barvne končne profile za polikarbonat. So estetske, udobne in zanesljive. Konstrukcija profila zagotavlja tesno pritrditev na koncih plošče in ne zahteva dodatnega pritrditve.
V končni profil izvrtajte več lukenj za polikarbonat, da zagotovite odvajanje kondenzata.
Koncev polikarbonata ne puščajte odprtega.
Koncev ne morete lepiti z navadnim trakom.
Spodnjih koncev plošč ne tesno zaprite. "

http://www.e1.ru/talk/forum/read.php?f=122i=212902t=212902

Publikacije Trajnic Cvetja