Orhideje

Ocene rastlinjakov

Prej, film o toplogrednih "dojenček" nekaj sezon, nato pa še eno leto ali dve na toplogrednih na kumare lahko "stati", in v zadnjih nekaj letih film ne more "stati" in eno sezono, rafali, razpada, itd t

Polikarbonat je res dolgočasen, umazan + se lahko poškoduje.
Pri vsem tem pa očitno služi več kot 3-4 leta. Menim, da je njegova uporaba kot pokrivni material za rastlinjak več kot upravičena.

Kakšna zver je ta monolit?
Daj izgon poYrit?

Svečnica ima v rastlinjaku redno polik =
na žetev ne pritožujejo.

Več podrobnosti lahko?
Kaj je ta zver?

Več podrobnosti lahko?
Kaj je ta zver?

In tako bi bilo
ZafOtal vas.

Mehanizem za samodejno odpiranje odprtin. To je valj z oljem, ko se segreje, se olje razširi, potisne palico in odpre odprtina, ko se temperatura spusti, pride do obratnega procesa. To je za tiste, ki niso prisotni v celotni poletni sezoni na spletni strani. Kot da bi za en teden pustili odprte odprtine lahko zamrznejo vse, in če so zaprte, lahko gorijo. Ali prosi sosede, da skrbijo za to, vendar ni mogoče vsega iz različnih razlogov. Torej, če vzamete domače avtomobilske dvigala, potem se hitro razgradijo in za njih ni jamstev, za danske pa 2 leti redno služijo. Imenuje se Termovent in Univent.

Jaz trenutno nisem v državi, ne morem posneti slike, ampak sem našel fotografijo na internetu. Kliknite, da si ogledate priloženo datoteko.

http://forumnov.com/archive/index.php/t3498947-50.html

Polikarbonatna rastlinjaka - pregledi

Priročno in enostavno

Pluses: lahek, trpežen material.

Opis: Polikarbonatna rastlinjaka je priročno orodje za pridobivanje zgodnjega žetve na vašem mestu. To je z lahkoto sestavljena, ni tako draga kot steklo in se ne zlomi, ne premaga, material je elastičen in gost, pozimi ne moreš čistiti snega - polikarbonat se pod njim pregiba, vendar se ne zlomi.

Zgornji razred

Pluses: Udobno moderno.

Slabosti: Ni poceni.

Pričevanje: Že takrat, ko smo potegnili film o rastlinjaku, smo že prestopili, zdaj je zelo moderno in pomembno, da polikarbonatne rastlinjake postavimo. prilomlyaetsya in ne več fry rastline, toplota je bolje ohranjena v takem rastlinjaku, priročen design vam omogoča, da odprete zračnike in zrak v rastlinjaku, smo bili zadovoljni.

Zelo udobno

Pluses: Trpežne, lepe, udobne, dobro ohranjeno toplo.

Pregled: Moja mama je zelo dolgo sanjala o takšnem rastlinjaku - polni dolžini in prostornosti. Polikarbonatni rastlinjaki so precej vzdržljivi in ​​odporni. Seveda, močna toča lahko prebije liste, vendar je to skrajni primer. Všeč mi je dejstvo, da v takem rastlinjaku niso samo vhodna vrata, temveč tudi odpiranje zračnikov in dihalnih poti. Rastline v njih samo uživajo življenje in vejo, kot lahko. In se ne veselimo ob žetvi.

Dobra stvar

Pluses: Dobra stvar na kmetiji.

Slabosti: težko.

Pregled: Niti dobra, ampak odlična za tiste, ki imajo svojo zemljo ali svoj dom. Kupite na trgu, ko lahko sami odraščate in veste, da ne boste dobili nobene zastrupitve. Toplogrednih je zelo dobro, da je okvir ni zelo težka in se lahko enostavno namestiti in film je tudi trajen in bo zdržal neprijetnosti vremena, in cena je precej razumno.

Bomba

Pregled: Živimo tako, kot je bilo v vasi in doma, prav tako ohranjamo rastlinjake. Zelo priročno, dejstvo, da je vse naše, domače, sveže in ne kupujejo ničesar na trgu. To je zelo toplo za rastline, je odlična za gojenje cvetja v takem rastlinjaku. V njej sadimo paradižnike in kumare. Tako rastejo hitreje kot na prostem.

Zgornji razred

Pregled: Pred tem smo v državi izdelovali rastlinjake iz starih okenskih okvirjev, a od tega, kar nismo naredili! In če je bilo poleti mogoče nekako prenašati, v zimskem času se ne vzpne v nobena vrata! Vse leti, podleže in podobno. Potem sem se odločil kupiti polikarbonatni rastlinjak in nikoli nisem obžaloval. Z nami je že približno 3 leta in ničesar ni zlomila, ni se ukrivila, vse je čudovito! V bližnji prihodnosti nameravam dobiti še en toplogredni plin; ).

Praktično, priročno

Pluses: Udobni, prilagodljivi, vzdržljivi.

Pričevanje: Vse bolj sem začel gledati polikarbonatne rastlinjake, odločil sem se, da bom odrezal folijo na polikarbonatu, je zelo priročen, na neki način elastičen, dobro prerezan, pritrjen na udoben način, vzdržljiv. Velikokrat je slučajno dotaknil prirezovalnika, površina je bila rahlo opraskana, vendar ne raztrgana. To se zgodi samo v njej se nabira vlaga.

Tkanje St. Petersburg leži na mestu - kakovost je nizka

Pluses: Hitro dostavljeno, je dejal, da naročila malo.

Slabosti: Glej zgoraj. Pred tem je bilo pred letom vse drugače. Boljše, verjetno so se odločili, da bodo odrezali plen. P. S. Stran pravi, da celični polikarbonat 3 mm ni zlomljen s kladivom. Verjetno zamenjali z oblikovanim polikarbonatom.

Pregled: Na mestu sotka-spb.ru kupil rastlinjaku. Navedena je maksimalna obremenitev s snegom 300 kg / m2, v potni list proizvajalca pa ne več kot 180 kg na m2, brez garancije. Poleg tega garancija proizvajalca ne velja za rjo med obratovanjem, na vseh elementih dobavljenih kovinskih konstrukcij pa so pocinkani trakovi brez zaščitne prevleke. Tudi elementi kovine so prišli z velikim številom udrtin na cevi 40x20 mm. Plačali smo storitev izrezovanja polikarbonatnih plošč za šivanje... Več

Zanesljivo in enostavno za montažo

Pregled: vzel sem ojačan toplogredni plin (Glasova hiša na Stancionniji 58/1). Zbiral je sam, za vse kar je bilo potrebno tri dni. Čeprav so jim v trgovini svetovali, naj jih zberejo, v resnici pa ni bilo nič vojaškega. Navodilo je zelo dostopno. Zakaj sem vzel okrepljeno, mislim, da je jasno, v naši regiji je zima ostra. Nisem dal nobenih rekvizitov. Na koncu je preživela dobro, do sedaj je vse v redu. Ne vem, koliko ljudi so mi povedali, da so stari približno 30 let, počakali bomo in videli.

http://vseotzyvy.ru/item/10347/reviews-teplitsa-polikarbonatnaya/

Pomagaj mi izbrati polikarbonatno rastlinjak!

Kupil sem toplogredni 3 * 4 na priporočilo prijateljev iz proizvodnje Lune, hitro oddal naročilo, hitro dostavil in zbral, vse osebje podjetja je zelo pozorno

Odkar je šel argument.
Imam rastlinjak 3x4. Ima ojačan okvir, nameščen na palicah.
Ima 2 vhoda in 2 odprtine. Enostavna uporaba.

Eugene, imamo v obeh rastlinjakih na obeh koncih vrat z odprtinami.
Prehodi so skozi, poleti, v vročini dneva, vrata stalno odprta. Brez tega je nemogoče!
V hladnem času - zračniki. Ponoči zaprite vse do sončnega vzhoda.
Na vrata in okna ne more shraniti.

Eugene, tukaj je odgovor na vaše vprašanje.
Rastlinjak 6x3 je bil nameščen 30. aprila in 1. maja 2016.
Zjutraj sva z možem skupaj pobrala bar, določila raven opeke na mestu.
Bar 100x100.
Pogrešal sem delati dobro.
Po kosilu sta mož in vnuk v nekaj urah zbrala okvir. Naslednji dan je prekrita s polikarbonatnimi listi. Kopanje tal v rastlinjaku je hkrati prekrilo luknje med drogom in tlemi.

V rastlinjaku je vse postajalo super, bilo je toplo pred pravo zmrzaljo. In celo v konstantnih 10 gr. V decembru zmrzal ni zamrznil zemlje, v rastlinjaku je bilo + in peteršilj, koriander in redkvica sta bila zelena.
Po NG sem odprl vrata in potem se je zemlja začela zmrzniti.

http://7dach.ru/Evgenik/pomogite-vybrat-teplicu-iz-polikarbonata-106819.html

Pomagaj mi izbrati polikarbonatno rastlinjak

Ne, njen dizajn je poseben in sneg se ne zadržuje.
Prijatelji so prezimili več kot eno zimo, brez težav. Zato sem ga po priporočilu kupil. Tudi pozimi ne hodite.

Obstaja dostava in montaža.
Vendar smo se zbrali, video je. Prenesel sem USB ključek in ga gledal v vasi.

Oglasi na NN.RU - Hiša

Kopija iPhone XS Maxa je kopija Android 8 MTK MT6795 super new letos! Tajvanska montaža, ki temelji na Google Android 8 zunaj.
Cena: 9 900 rub.

Power bank funkcije - polnjenje pametnih telefonov, iphone, iphod, prenosni računalnik, tablični računalnik, fotoaparat in druge pripomočke. Dodatna funkcija -.
Cena: 4 190 rub.

Prodajam NTV Plus Kit, ploščo s pretvornikom za 2 televizorja + OPENTECH OHS-1740V opremo s kartico za dostop (z dokumenti).
Cena: 4 000 rub.

Rusi iz teh kategorij: - kdo želi imeti proračunski vir zasilne razsvetljave, - ki želi prihraniti.

14-letna Julia je pred tremi dnevi hodila v šolo in se ni vrnila. Našli so jo danes, 8. marca.

11-year-old Nikita Kulikov iz Dzerzhinsk včeraj šel na sprehod in ni vrnil. Nižni Novgorod je napovedal zbirko, da bi našel otroka.

11-year-old Nikita iz Dzerzhinsk našel živ in zdrav dan po izgubi.

Pred najsvetlejšimi in najbolj romantičnimi prazniki v letu. Koliko dobrih razlogov za priznanje svoje ljubezni, pozornost in samo zahvalo!

http://www.nn.ru/community/dom/dacha/pomogite_vybrat_teplitsu_iz_polikarbonata.html

Rastlinjaki podjetja "Tovarna dokončanih rastlinjakov" - pregledi

Negativne ocene

Naročil je rastlinjak na mestu.
Prinesel sem. dal telefon kolektorju. Poklicani zbiralec je rekel, da bo prišel do 14 ur. Ni prišel. Začel klicati ne dvigni telefon, poklical podjetje. Rekli so, da prodajajo in ne nameščajo samo. Na splošno zadel 30 tisoč.
To ni Fioma, to je ločitev za denar.
NE kupujte ničesar od njih.

"rastlina-rastlinjaki-uradni. mesto" - to je kidalovo! Ustvaril je stran, na katero
zavodteplic.ru nima nič opraviti in uporablja njihovo ime.
Pod krinko rastlinja prinašajo niz nerazumljivih delov, "in zbiralec bo prinesel ostalo." Samo obljubljeni zbiralec ne prispe in ne preneha odgovarjati na klice. Ne brez razloga jih prosijo za klic iz mobilnega telefona. Ko se zavedaš, da si vrgel, nihče ne bo odgovoril na tvoje klice. Najhuje je, da oglašujejo na psevdo-site popuste za upokojence. Predstavljajte si, koliko starejših ljudi so vrgli.

Naročili smo rastlinjak Lux iz dvojne cevi tako, da smo klicali na rastlinjake na ključ - uradna spletna stran.
Z dostavo, montažo in montažo avtomatskega odpiranja ventilatorja je bila napovedana cena 37.000 rubljev. (velikost tople grede 2,5 × 4,5 m).
Dan pred pričakovano dostavo so nas poklicali in rekli, da bodo naslednji dan zjutraj prinesli tople grede.
Za zahtevke za dostavo št. Prišli smo, kot je bilo obljubljeno, zjutraj, hitro razložili in dali telefon kolektorju. Takoj so poklicali monterja-sestavljavca in se dogovorili, da bo z večerjo z nami in nadaljeval z zborom.
Po tem so se začele težave.
Niti ob kosilu niti ob večerih ni kdo prišel in klical. Začelo se je klicati (na telefonu in telefonskem podjetju). Poskušal sem poklicati z različnih telefonov za nekaj ur. Vse brez uspeha, potem zaseden, potem nihče ne prevzame telefona, nato pa spusti.
Konec večera so končno poklicali kolektorja, ki je dejal, da nihče ne bo prišel k nam zaradi bolezni partnerja.
Na naše vprašanje »Kdaj boste čakali?« Odgovoril je, da ne pozna in nas bo kontaktiral kasneje. Čakala sem več kot en teden. Poskusil, da bi dobili pomoč brez uspeha.
Jesenski čas. Začnejo se zmrzali. V hladno za zbiranje rastlinjakov ne more.
Nič ni bilo za nas, ampak za stik z drugim podjetjem za montažo in montažo v rastlinjakih.
Imeli smo srečo, da smo našli dostojne in vestne ljudi, ki so nam pomagali.
V postopku montaže se je izkazalo, da dostavljeni toplogredni plin ni bil v celoti opremljen s pritrdilnimi elementi, kljukami in da ni bilo dovolj delov avtomatskega prezračevalnega okna. Morali smo iti in kupiti manjkajoče dele.
NIKOLI se ne obrnite na "RASTLINSKO STANIŠČE - URADNO MESTO". Odnos do stranke je gnusen!

V iskanju rastlinjaka, ki je dosegel spletno stran podjetja, smo se odločili za sodelovanje s to družbo. Naročilo je bilo vnaprej. Dan pred dostavo smo prejeli klic in bili obveščeni o ultimatumu, da bodo prinesli podjetje ob primernem času. Ni opravičil, ponujene alternative. Poleg tega je direktor ponosno napovedal, da "niso pripravljeni prilagoditi se vsaki stranki, ker imamo veliko čakalno vrsto." Storitev v najhujših tradicijah zajemanja.
No. Vso srečo!

P.S: naročeno 4x6 rastlinjaka z dostavo in montažo. Vodja Christina (Tula) je večkrat poklical, naj pojasni razpoložljivost naših orodij.

Maja smo kupili toplogredni plin 3x4, hitro dostavili in zbrali. Toda les za temelj je bil žagan v dele, kar pomeni, da je bila dostava opravljena z avtomobilom. Les je bil z impregnacijo slabo obdelan. Tudi naročena ležišča niso bila dostavljena. Po dolgih pogajanjih z menedžerjem so obljubili, da jih bodo pripeljali v dveh dneh, me zavedli.
Poskušal zapustiti pregled na uradni strani - ni delovalo. Negativni pregledi so blokirani, pozitivni pa so zapisani v obliki kopij.

Nisem srečal bolj brehlivoy in neobvezno podjetje. Za določen datum je naročil toplogredni plin 30. aprila 2018. Rekli so, da bo logistično podjetje 2 dni pred tem datumom vrnilo klic. Sam je klical 28. in 29. aprila, rekli so, da bo vse. Potem pa tišina. Ne morete - ne držite in ne obljubljate. Navsezadnje se upamo in ne pozivamo drugih. Mimogrede, naročilo je prevzel manager Diana. Vaša slika je samo KLASA.

"Kupil" vse lepo na mestu in ni prebral recenzij na forumih in "letel" zdaj, v skladu s pogodbo z dne 5. aprila 2017, se borim, da pridejo in namestite, so obljubili vse od začetka jutri, in potem so prenehali odgovarjati na klice na vse, in zdaj če je vse skupaj
s instalacijo je potrebno pogledati polikarbonat in kakovost kovinskih izdelkov.

Pri naročanju rastlinjakov smo izbrali tisto, kar smo potrebovali - velikosti, tip polikarbonata, temelj-les 3 kosi 6 m. Za vse, kar so plačali naenkrat: prinašajo: polikarbonat ni, les je že prerezan, podjetje je ostalo le 4 m prepričajte: vzemite, kar ste prinesli!

Ta rastlinjak poznam iz prve roke. Začel bom s polikarbonatom, ki naj bi bil debel debel, tisti, ki naj bi imel lastno proizvodnjo. V praksi je tanek, kot karton, nima trajnosti. Njegova debelina je manjša od 4 milimetrov deklarirane (fantje uporabljajo dejstvo, da kupci ne nosijo čeljusti). In na splošno, videz tega polikarbonata kaže, obžalovanja vredno misli, da fantje imajo tovarno ne v Podolsk, ampak na Kitajskem). Žal mi je. Služkinja Ying Chin z zlepljenimi oznakami ZGT.

Bodite posebno pozorni pri nakupu tega polikarbonata, ker obstaja velika verjetnost nakupa polikarbonata nizke kakovosti, in ne podležete zagotovilom menedžerjev, ker je njihova naloga, da vam ga proda. Naprej na okvirju: okvir rastlinjaka je zelo dobre kakovosti, pocinkani profil nadomešča jekleni profil, pobarvan s praškasto barvo.

Ampak! Postavite vprašanje pri nakupu rastlinjakov o debelini stene profila in upravitelja takoj, milo rečeno, je nagajiv. Povem vam, da je debelina stene 1,5 mm. In vas zavede. Debelina njihovega profila je 1mm, največ 1.2mm. Debelina profila vpliva na njeno trdnost. Da bi izmerili to debelino v očesu, ne boste uspeli. In tudi čeljust. To se uporablja tudi v HRT-ju, kričati o domnevno še ne doseženi debelini 1,5 mm samo za denar. Bodite pozorni.

SKLADIŠČA SO VELIKA STROŠKA BREZ POGLEDA, KI GOVORAJO, KAKO SE IZDELA POLIKARBONAT IN AVTOMOBIL t

Kupil sem rastlinjak Kapelka v Saransk RM. Rastlinjak 3x6m. Vse je izplačano v februarju 2017. Dostava naročena v maju. Vse je pripeljano, številka preverjena na računu. Pri nameščanju rastlinjaka je bilo ugotovljeno, da ima polikarbonat razpoke in luknje. Vse je bilo pod filmom. Kako preveriti vse nerazumljivo. Takoj se je pritožil upravitelju. Obljubili so, da bodo to uredili. Minilo je 3 mesece. Niti odgovora niti pozdrave.

Dragi kupci, če se odločite naročiti rastlinjak iz te družbe, se prepričajte, da vse temeljito preverite, ne da bi podpisali dokumente. to je drugo mesto in nekdo drug swami ne bo stopil v stik s tovarno, vodja prodaje v tej regiji pa ne more reči ničesar razumljivega, škoda pa je, da se boren odnos do strank dogaja.

Naročil rastlinjak v pisarni, pokazal debelino pocinkane cevi, vse je bilo urejeno. 100% predplačilo ni čudno. Ker je kasneje postalo razumljivo, je bilo manj napak, ker prinašajo toplogredni plin z debelino cevi 1 mm manj kot v pisarni in pravijo, da je to dovoljeno in ne kažejo debeline nikjer in je verjetno, da lahko vodi nekdo manj kot 1 mm. Sklep, ob sklenitvi pogodbe je potrebno navesti debelino kovine. Zavrni Nestal glej, kaj se bo zgodilo in koliko bo stalo, vendar je bil s takšnim parom blaga nezadovoljen.

Pros so bili le v skladišču, ker so kupili pozimi in skladiščenje je bilo brezplačno.

Kakovost, deklarirani izdelek ne izpolnjuje zahtev, odnos vodij po trenutni situaciji.

V februarju 2017 smo kupili rastlinjak, nameščen konec aprila 2017. Pri namestitvi je bilo ugotovljeno, da kakovost izdelka in dodatna nega ni podvržena. Neodvisno od preučevanja priročnika z navodili, pri čemer smo ugotovili, da je potrebna enaka skrb, smo izvedli odstranjevanje snega po zadnjem sneženju v začetku februarja 2018. ko je prispel na sezonsko dacho, je ugotovil, da rastlinjaku ni treba izterjati. Ko se je obrnila na to organizacijo z izjavo, da bi pretehtala situacijo, jim je bilo zavrnjeno, da nam ne morejo pomagati in jamstvo v tem primeru ne velja. Komuniciranje z menedžerji, ki so začeli trditi, da ste od vas želeli ekonomsko možnost, čeprav so jih sami priporočili pri nakupu, in ime »Ojačano ljudstvo« ne pomeni ničesar. Napisal sem pregled na spletni strani tega proizvajalca, vendar ni bil objavljen, jasno je, da ne želijo pokvariti njihovega ugleda. Od njih so ponudili, da kupijo še en toplogredni plin, vendar pa bi nam dali 30-odstotni popust. Teh rastlinjakov ne priporočam, kakovost govori sama zase.

Splošni vtis: Grozna kakovost toplogrednih plinov

tanke kovine, varilna mesta preprosto obarvana.

Prinesel sem danes. Odpuščen kupiti brez pogleda in izgubil. Kovinska debelina 0,7 mm. Pocinkana vsa debelina premaza ni nič merila. Mesta varjenja preprosto pobarvana s srebrno barvo. Dodatno podokno je zelo majhno. Bom zbiral, bom še vedno pisal, vendar do sedaj popolno razočaranje.

Splošni vtis: Bolje je poiskati drugo rastlino.

Nevtralne ocene

Pinus_erecla, povem ti kaj!
1 - rastlinjak na mitlayderju, rastlinjakih z drsnimi strehami in rastlinjaki z ravnimi stenami MOST FAILED COOLERS
Če želite blokirati rastlinjak s celičnim polikarbonatom, ga je treba razrezati na več delov, oziroma vsi ti kosi se hitro začnejo slabšati in postanejo neuporabni, da se spremenijo v prah! Po vsaki sezoni, ko ste prispeli na vašo dacho, boste porabili 30.000 rubljev za to rastlinjak za dostavo, razstavljanje, montažo in nov polikarbonat!
2 - celični polikarbonat je treba kupiti samo prvega razreda in visoke gostote, dobro polikarbonat za rastlinjake mora biti po teži od 8 do 10 kg na list 6x2.1 garancija na listi morajo biti navedeni 15-25 let
Polikarbonat je nižji v teži in manj pod garancijo 100% bo sekundarnih surovin, ki bodo že pol leta prah! in spet stane 30.000!
VSE SVETOVALI KUPITI KAKOVOSTI SKLADIŠČE
Dober zanesljiv toplogredni plin ne bi smel biti izdelan iz ločenih elementov kmetij, ARC-ji bi morali biti nujno trdni, rastlinjakov je treba sestaviti s pomočjo 20 vijakov, vendar ne za 500 ali 2000 vijakov, kot so rastlinjaki s sistemom za rakovice.
debelina kovine v rastlinjaku mora biti 1,5 mm ali več, da preživi zimo!
Tukaj je primer dobrega rastlinjaka iz polikarbonata

17.09.16. Kupil sem rastlinjak v V.Novgorod.Vse zdi, da je dobro, vendar me je bilo sram, da pri odpiranju toplogrednih na stojalo, kjer se vijaki ne dotikajo tečajev, ampak neumno potisnite polycorbate, ko poskušate pritrditi vrata ali krila listov.Razložite, kaj je šala.

Prav tako naročil iz te družbe DROPLET 3 toplogrednih na 6 metrov. Kaj naj rečem na koncu. Predplačilo se ne prevzame. Prinesel na določen dan. Sam sem ga namestil. Pritrditi je treba 2 luknji za pritrdilne elemente. šivi so bili močno varjeni, kovina pa se ni ujemala. Na tečajih 1 vrat se šiv ni popolnoma zavaril. Pri naročilu so se izbrali kupi. Toda starši so želeli ravno temelj lesa. Pisal sem jim o možnosti zamenjave njihovih pilotov v posteljah... + Napisal sem, da so bili v svoji tovarni lepilni trak in nihče se jih ni dotaknil. + Želel sem kupiti še eno ploščo s pištolo.

Zato niso odgovorili. Seveda razumem, da nas zanima do prenosa denarja... zdaj pa je svetovanje nekemu sporno vprašanje... na eni strani, skoraj vse je v redu... na drugi strani pa popolna nevednost... kljub dejstvu, da za podjetje ni posebne razlike. v obeh primerih je »darilo« enako. Torej zdaj tako daleč brez dodatnega okenskega krila in s temeljnim gradivom, ki ga ne potrebujem.

Tu sem, na primer, opazil, da "kapljica" v rastlinjaku nima skakalcev pod grebenom, t.j. z močnim bočnim vetrom bo glavna obremenitev padla na povezovalne elemente grebena. Glede na njihovo velikost to ni dobro. Tj vsaj za sebe, bi dal več skakalcev med stebri na razdalji 30-40 centimetrov od drsalke.

Še en nedoločen trenutek zame je privijanje vijakov neposredno v profilno cev. Razumem, da je tako sprejeto, vendar. Osebno me je sram.

Kaj je še "presenetljivo". Navzkrižniki (ki potekajo ob rastlinjaku v notranjosti) so nameščeni na navpičnih stebrih in ne v odprtinah. Posledica tega je, da strukturi dajejo togost, vendar ne podpirajo polikarbonata. Zame bi morda ta prostor napolnil z leseno palico, da bi polikarbonat stala na njem. IMHO, tako da bo polikarbonat manj "jadra" in odpadki iz snega.

Kupil "bazo" pred 2 leti. Dostavljeno po dogovoru. Sam sem ga zbral. V redu je Ampak - ne dolgo! Lokacija, blizu Petra. To poletje, v drugi polovici leta (to poletje v Sankt Peterburgu sploh ni bilo sončno ali vroče), se je v vseh celicah pojavil kondenzat. Takoj nisem opazil, da so satovje s strani sonca popolnoma v ovalnih luknjah, kot da bi jih nekdo razrezal, ponekod »kape« iz teh lukenj niso padle na pravo mesto. To pomeni, da ni lukenj in ne opekline. Očitno je zdrsnila nekakšen levi polikarbonat. Pokličem predstavnika. Nepotrebno je predložiti ček. Obstaja potni list (zapustil sem navodila), ki pa ga bo obdržal za »večni« polikarbonat. Drage bo na lastne stroške spreminjala vsaka 2 leti.

Zato naj čekidurilovo čaka.

Splošni vtis: vtis je dvojen

Pozitivni pregledi

Natalia, Nižni Novgorod

In res mi je bilo všeč, kako delati s strankami! Takoj sem se odločil, da bom tukaj naročil rastlinjak - sosed je lani tako dobil kakovost in videz. Kupila ga je pozimi in naročila namestitev zgodaj spomladi, je prinesla dan. V rastlinjaku je stal pozimi, ni smetišče, vse je v redu! Prišli smo v pisarno, naročili 2 rastlinjaki. Dobava in montaža sta nam bili dodeljeni že naslednji dan, popolnoma prilagojeni našem urniku. Inštalaterji so pravočasno prispeli, sestavili zelo hitro in jasno - 2 rastlinjaki v 3 urah! Priporočam!

Zelo kul rastlinjaki! Kupil toplogrednih "Osnova" v letu 2015, za starše v državi, je v redu za četrto leto in sneg ni treba očistiti.Izgleda novo, kot če bi samo dal! Priporočam ga vsem!

V januarju so kupili v Gatchini rastlinjak "Osnova", ga namestili v aprilu, fantje Konstantin in Pavel sta prispela v 2 urah, super, kupili smo tudi odpiranje avtomata. Odlično, duša ne boli, da bo gorila ali zamrznila, hvala veliki Eleanor ki vam je razumljivo pojasnila, kaj in kako, svetujemo vam, da ga vzamete, ne boste obžalovali. Datoteka je že naša žetva.

Mami sem kupil rastlinjak kot darilo, zelo dolgo sem se odločil. Izbrala sem ga v tem podjetju. Najbolj všeč toplogrednih "Rublevskaya". Poklical sem, podrobno so mi povedali in se posvetovali. Potreboval sem zanesljivo močno rastlinjak, ker Pred tem smo imeli nizke kakovosti rastlinjakov, ki so bili dovolj za 1 sezono. Odločili smo se, da ne bomo prihranili tega časa. Rublevskaya 3m smo izbrali s 6m z korakom 0,65 in lokom 25x25. Inštalaterji so nam ga dostavili v 2,5 urah. In tudi predstavila meje za postelje! Mama je zelo vesela, res je bila všeč v rastlinjaku. Pričakujemo spomladi, da bomo kmalu posadili paradižnik v novem rastlinjaku :) Najlepša hvala za rastlinjak in odnos do strank! Najboljši ste!

Sosedje so nam svetovale, da stopimo v stik s tovarno pripravljenih rastlinjakov. Naročeno po telefonu. Naslednji dan so nam prinesli rastlinjak, jih hitro namestili, sestavljavci pa so delali gladko in profesionalno. Vsi smo uživali, toplogrednih je super. Najpomembnejše je, da je pocinkana, kar pomeni, da bo trajala dlje, polikarbonat pa je zelo trpežen, dobre kakovosti, ne sme se prebiti. Na splošno smo bili zadovoljni z našim nakupom, ni obžaloval porabljenega denarja! Zahvaljujoč tovarni dokončanih rastlinjakov za odlično delo, priporočamo vsem našim prijateljem, da kupujejo samo rastlinjake od vas!

Spomladi smo kupili rastlinjak iz podjetja "tovarna dokončanih rastlinjakov". Teplichka je zelo dobra, kakovostna, iz pocinkane kovine. Odločili smo se za rastlinjake Ljudje okrepili 3 * 6. Fantje, inštalaterji, so delali odlično, vse delali gladko in kot da so to počeli vse življenje, je takoj očitno, da so bili profesionalci. Z vsem smo bili zelo zadovoljni. Pridelki so bili pobrani več kot običajno, večkrat. Toplotna rastlinjaka dobro ohranja polikarbonat z UV zaščito. Svetujemo vsem!

Super rastlinjaki! Kakovost je odlična. Storitev je odlična! Kdo piše strašne kritike ali jih izumlja, ali pa so to samo tekmeci. Ko smo kupili rastlinjak, nismo imeli težav in spopadov. Kakovost materialov je najboljša, pogledali smo v rastlinjaku od sosedov drugega podjetja, raca od njih

Polikarbonat je tanjši, okvir pa je po 1,5 letih že zarjavel. Kupili smo pred letom dni in še vedno ni rje na nobenem mestu. Na splošno smo zelo zadovoljni s tovarno tega podjetja, priporočamo ga vsem!

Rust se ni pojavil leto kasneje

Rastlinjak Kapljica tovarne dokončanih rastlinjakov je zdaj v naši podeželski hiši. Pred kratkim smo ga kupili, pred približno enim mesecem smo imeli čas, preden je padel sneg. Inštalaterji dal toplogrednih za nekaj ur, je vse profesionalno, brez pritožb. V rastlinjaku je ravno, močno, zelo prostorno. Po namestitvi, naslednji dan, je padlo veliko snega in naša rastlinjaka je neprijetna, stoji in na njem sploh ni snega, vse je zdrsnilo ob stran. Torej, zdaj nas sploh ne skrbi, da se ji bo kaj zgodilo pozimi. Dizajn rastlinjaka izgleda trdno, loki se nahajajo vsakih 65 cm, z nakupom smo bili zadovoljni.

Dolgo sem mislil, da bi dal toplogrednih izdelan iz polikarbonata ali ne, po branju preglede še odločil! Po ogledu vseh lokacij smo izbrali tovarno pripravljenih rastlinjakov in je sploh ne obžalujemo. Vodstvo je pomagalo pri izbiri pravega rastlinjaka, primernega za naše parametre, popolnoma pocinkan profil, pogoste loke (do 65 cm), gostega polikarbonata, ki ni stisnjen. Naslednji dan je že prišel. Zadovoljen darila dodaten dobiček in podveze za rastlin. Kakovost je odlična, vse se prilega. Prav tako želimo naročiti rastlinjak! Sosedje se že zanima, kje smo kupili. Hvala vam!

Zanesljiv okvir, odporen proti snegu in toči, dobro prezračevanje

vrata se zaženejo, ko se odprejo

Želim govoriti o tehničnih značilnostih rastlinjaka iz tovarne dokončanih rastlinjakov, modelu „Ojačane ljudi“, ki se je, kot je navedel proizvajalec, popolnoma upravičila. Gradnja je bila pridobljena pred 5 leti. V tem času je zgradba prenašala množico atmosferskih pojavov, od močne poletne toče do zimskega ledenega dežja. Vendar pa po temi polikarbonat še vedno ne more stati in na nekaterih mestih dobil luknje. Vendar kasneje niso bili medsektorski.

Okvir rastlinjaka je izdelan iz pocinkanega profila s kvadratnim prerezom. Ta podlaga odlično vzdržuje snežno odejo poljubne debeline. Snega še nikoli nismo očistili.

Če rečemo, da polikarbonat omogoča rast rastlin od aprila do oktobra, mislim, da ni potrebe. Ta dokaj topla konstrukcija tiho ohranja spomladanske zmrzali.

Pred nekaj leti smo v rastlinjaku začeli gojiti kumare in paradižnike hkrati. Kot je znano, taka soseska ni zelo priporočljiva. Vendar pa je vse izšlo zaradi dobrega prezračevalnega sistema v obliki dodatnih zračnikov. Velikost 4 metrov je dovolj, da naredimo pločevinke za celo zimo.

Vsekakor priporočam to trdno konstrukcijo. Če pomnilnik služi, potem smo ga kupili za 14 tisoč rubljev. Mislim, da se je v letih služenja popolnoma upravičila.

Splošni vtis: Odlična kakovost, vzdržljiva konstrukcija

http://otzov-mf.ru/teplica-zavod-gotovyx-teplic-otzyvy/

Polikarbonatne ocene toplogrednih plinov

Spomladi so zaposleni v vašem podjetju namestili rastlinjak Etalon na 6m v moji podeželski hiši. Naročilo obdelano takoj, mi je bilo všeč vse. Edina negativna stvar - je na začetku zavrnila avtomatske stroje za prezračevanje - se je odločila rešiti, vendar ne na to. Potem sem obžaloval, ker je bilo v rastlinjaku zelo vroče in ni bilo nikogar, ki bi se odpiral in zapiral. Zahvaljujoč Andrejevi brigadi mi je postavil rastlinjak, kasneje pa je prilagodil avtomate.

Zahvaljujem se za odlično kakovost blaga, vljudno komunikacijo zaposlenih, učinkovitost in natančnost delavcev med montažo. Naslednje leto bomo naročili še eno !!

Dolgo časa sem iskal rastlinjak, preučeval veliko informacij o tem vprašanju in se odločil za podjetje Greenhouse Growth. Po podrobnem posvetovanju z vodjo Heleno se je odločila za nakup kapljice od 3 do 6. Toplogredni material je bil dostavljen pravočasno, hitro in učinkovito, brez pritožb. Hvala za hiter red in kulturno komunikacijo! Počakal bom na mojo žetev. Najlepša hvala.

http://teplici-rosta.ru/reviews/

Polikarbonatna rastlinjaka - pregledi

Priročno in enostavno

Pluses: lahek, trpežen material.

Opis: Polikarbonatna rastlinjaka je priročno orodje za pridobivanje zgodnjega žetve na vašem mestu. To je z lahkoto sestavljena, ni tako draga kot steklo in se ne zlomi, ne premaga, material je elastičen in gost, pozimi ne moreš čistiti snega - polikarbonat se pod njim pregiba, vendar se ne zlomi.

Zgornji razred

Pluses: Udobno moderno.

Slabosti: Ni poceni.

Pričevanje: Že takrat, ko smo potegnili film o rastlinjaku, smo že prestopili, zdaj je zelo moderno in pomembno, da polikarbonatne rastlinjake postavimo. prilomlyaetsya in ne več fry rastline, toplota je bolje ohranjena v takem rastlinjaku, priročen design vam omogoča, da odprete zračnike in zrak v rastlinjaku, smo bili zadovoljni.

Zelo udobno

Pluses: Trpežne, lepe, udobne, dobro ohranjeno toplo.

Pregled: Moja mama je zelo dolgo sanjala o takšnem rastlinjaku - polni dolžini in prostornosti. Polikarbonatni rastlinjaki so precej vzdržljivi in ​​odporni. Seveda, močna toča lahko prebije liste, vendar je to skrajni primer. Všeč mi je dejstvo, da v takem rastlinjaku niso samo vhodna vrata, temveč tudi odpiranje zračnikov in dihalnih poti. Rastline v njih samo uživajo življenje in vejo, kot lahko. In se ne veselimo ob žetvi.

Dobra stvar

Pluses: Dobra stvar na kmetiji.

Slabosti: težko.

Pregled: Niti dobra, ampak odlična za tiste, ki imajo svojo zemljo ali svoj dom. Kupite na trgu, ko lahko sami odraščate in veste, da ne boste dobili nobene zastrupitve. Toplogrednih je zelo dobro, da je okvir ni zelo težka in se lahko enostavno namestiti in film je tudi trajen in bo zdržal neprijetnosti vremena, in cena je precej razumno.

Bomba

Pregled: Živimo tako, kot je bilo v vasi in doma, prav tako ohranjamo rastlinjake. Zelo priročno, dejstvo, da je vse naše, domače, sveže in ne kupujejo ničesar na trgu. To je zelo toplo za rastline, je odlična za gojenje cvetja v takem rastlinjaku. V njej sadimo paradižnike in kumare. Tako rastejo hitreje kot na prostem.

Zgornji razred

Pregled: Pred tem smo v državi izdelovali rastlinjake iz starih okenskih okvirjev, a od tega, kar nismo naredili! In če je bilo poleti mogoče nekako prenašati, v zimskem času se ne vzpne v nobena vrata! Vse leti, podleže in podobno. Potem sem se odločil kupiti polikarbonatni rastlinjak in nikoli nisem obžaloval. Z nami je že približno 3 leta in ničesar ni zlomila, ni se ukrivila, vse je čudovito! V bližnji prihodnosti nameravam dobiti še en toplogredni plin; ).

Praktično, priročno

Pluses: Udobni, prilagodljivi, vzdržljivi.

Pričevanje: Vse bolj sem začel gledati polikarbonatne rastlinjake, odločil sem se, da bom odrezal folijo na polikarbonatu, je zelo priročen, na neki način elastičen, dobro prerezan, pritrjen na udoben način, vzdržljiv. Velikokrat je slučajno dotaknil prirezovalnika, površina je bila rahlo opraskana, vendar ne raztrgana. To se zgodi samo v njej se nabira vlaga.

Tkanje St. Petersburg leži na mestu - kakovost je nizka

Pluses: Hitro dostavljeno, je dejal, da naročila malo.

Slabosti: Glej zgoraj. Pred tem je bilo pred letom vse drugače. Boljše, verjetno so se odločili, da bodo odrezali plen. P. S. Stran pravi, da celični polikarbonat 3 mm ni zlomljen s kladivom. Verjetno zamenjali z oblikovanim polikarbonatom.

Pregled: Na mestu sotka-spb.ru kupil rastlinjaku. Navedena je maksimalna obremenitev s snegom 300 kg / m2, v potni list proizvajalca pa ne več kot 180 kg na m2, brez garancije. Poleg tega garancija proizvajalca ne velja za rjo med obratovanjem, na vseh elementih dobavljenih kovinskih konstrukcij pa so pocinkani trakovi brez zaščitne prevleke. Tudi elementi kovine so prišli z velikim številom udrtin na cevi 40x20 mm. Plačali smo storitev izrezovanja polikarbonatnih plošč za šivanje... Več

Zanesljivo in enostavno za montažo

Pregled: vzel sem ojačan toplogredni plin (Glasova hiša na Stancionniji 58/1). Zbiral je sam, za vse kar je bilo potrebno tri dni. Čeprav so jim v trgovini svetovali, naj jih zberejo, v resnici pa ni bilo nič vojaškega. Navodilo je zelo dostopno. Zakaj sem vzel okrepljeno, mislim, da je jasno, v naši regiji je zima ostra. Nisem dal nobenih rekvizitov. Na koncu je preživela dobro, do sedaj je vse v redu. Ne vem, koliko ljudi so mi povedali, da so stari približno 30 let, počakali bomo in videli.

http://vseotzyvy.ru/item/10347/reviews-teplitsa-polikarbonatnaya/

Izbira, nakup, vgradnja rastlinjaka. Delite svoje izkušnje?

Odločili smo se, da bomo dali v rastlinjaku mamo DR, dobro, recimo, da je sama zahtevala zdaj hišo v vasi, kot pravijo, "naše vse")) Velikost 3 s 6. Razmišljamo, da jo vzamemo iz pocinkanega železa ali nerjavečega jekla. Delež lahko krajih, kjer košer odkup rastlinjakov, dobro, če bo izkazalo, cenejši, lahko dostava? Lahko sebe postavim? Ali potrebujem fundacijo? Kaj debelina polikarbonat svetuje? Ali morda ne polikarbonatnega rastlinjaka?

Včeraj sem prebral nekaj strani, moje oči se razhajajo. Razumeti ceno, 20-25 kosov.

Film je zdaj težko kupiti in drago je kupiti, preprosto - za enkratno uporabo (c)

Predlagam - film "Svetlitsa" je skoraj večen, čeprav ni okrepljen

Toda polikarbonat ali steklo je boljše. Toplejše in ne vzletite vsako leto - da se raztegnete

20 25 kosov samo karbonat. In seveda je steklo veliko boljše, skozi njega prehaja veliko več toplote in svetlobe.
O fundaciji bom to povedal. Verjamem, da ni majhen majhen trak, vendar je udobje večkrat večje in glavni toplogredni plin je nekoliko višji. Jaz bi vtaknila tirnice noter, da se tam ne bi moglo gnetiti. Vsezh prostor že letijo)))
In kar je najpomembnejše, morate odtrgati postelje od tal. Torej naredite korito na višini 30-40 cm od tal in tam vse raste. In v tej postelji črvov. Da ne bi oplodili in zrahljali. Samodejno zalivanje je preprosto in potrebno je okno, da se odpre.

Od dodatnih možnosti je na voljo tudi predzid za gojenje paradižnikov in kumar v istem rastlinjaku.

Karbat debeline ne zanima, kaj. 4 mm za moje oči.

http://forum.auto.ru/housing/7971745/

Kdo ima nekaj rastlinjaka (prednosti in slabosti)

je to sto in zakaj?


mi polikorbat pritrjen s perforiranim trakom - nič ne odleti

Bil sem proti temeljem (in vaščani so me podpirali)
1. če je zemljišče bolno, je lahko grede na drugem mestu.
2. Nisem potreboval betona sredi vrta
in se odločil, da to stori:
izkopali stebre dervovye
pustite skrilavca navzdol
zgornje deske in polikorbanat

Fotografija iz Fotogalerije na E1.ru

Fotografija iz Fotogalerije na E1.ru

Fotografija iz Fotogalerije na E1.ru

Res mi je všeč
zmrzali niso prodrli,
Mož v notranjosti prečke uporablja kot vodoravno vrstico))))

Letos je izgledalo takole:

+++
s tremi grebeni veliko bolj udoben
zahvaljujoč temu nisem imel paradižnikovih šikarov, ker je vsak grm na voljo za manipulacijo
in glede pakovih, se strinjam, da je trenutna ekstremna vreča uničila rastlinjake na koščke iz vetrovnih sunkov, vendar je bila moja krivda, da je bil mož odsoten, ni se zatekel v času.

Imamo še eno rastlinjak s stekleno streho, tukaj mi je bolj všeč, tam je boljše podnebje, ne bojim se, da bodo gorile. Vendar so se odločili, da se ne bodo več trudili s steklom.

[Sporočilo spremenjeno uporabniku dne 10.9.2013 16:42]

izdelali smo leseno prekrivanje - ok
in pocinkanje je bilo - s povezovalnimi profili

ni razlike razen estetike

Tukaj sem našel: http://www.polikarbonat66.ru/profil/profil_torec
"Končni profili
Končni profili so namenjeni zapiranju koncev polikarbonatnih plošč. V votlini celic v celičnem polikarbonatu obstaja velika verjetnost prahu, umazanije, pajčevih žuželk - zato je bolje zapreti konce polikarbonatne plošče s profilom. Dolžina profila 2,1 metra, namenjena za polikarbonatne debeline 4, 6, 8, 10,16 mm

Navodila za uporabo končnega profila
Pred uporabo končnega profila morate pravilno zapreti konce polikarbonatne plošče.
Z vertikalnim in nagnjenim položajem lista
zgornji konci so hermetično zaprti s trdnim aluminijastim lepilnim trakom,
spodnji konec - perforiran trak, ki preprečuje prodiranje prahu in omogoča odvajanje kondenzata.
V obokanih strukturah je potrebno oba konca zapreti s perforiranim trakom.
Uporabite podobne barvne končne profile za polikarbonat. So estetske, udobne in zanesljive. Konstrukcija profila zagotavlja tesno pritrditev na koncih plošče in ne zahteva dodatnega pritrditve.
V končni profil izvrtajte več lukenj za polikarbonat, da zagotovite odvajanje kondenzata.
Koncev polikarbonata ne puščajte odprtega.
Koncev ne morete lepiti z navadnim trakom.
Spodnjih koncev plošč ne tesno zaprite. "

http://www.e1.ru/talk/forum/read.php?f=122i=212902t=212902

Mnenja strank

Marca so naročili rastlinjak na pokončno steno. Kakovost rastlinjakov je zadovoljna. Pristojni menedžer Olga je odgovoril na vsa naša vprašanja in pomagal pri izbiri rastlinjaka. Bilo je nekaj težav z dostavo, prispelo veliko kasneje, kot smo načrtovali, toda na koncu je bil toplogredni plin dostavljen in zbran istega dne. Pobiralci so usposobljeni, dobro poznajo svoje delo, spretno in hitro so namestili rastlinjak. Hvala za vaše delo!

Lani so naročili rastlinjaki s 6 m obokanim rastlinjem z dvojnim lokom 40 za 20 in 20 za 20 let. Zimsko preživeli, nič se ni zlomilo, je vredno, v nasprotju s sosedi. Hvala za rastlinjak in za denar, ki ste ga prihranili. Družina Veretennikov bo vaše rastlinjake priporočila vsem prijateljem in sosedom. Še enkrat hvala!

Prejšnjo pomlad sem tukaj naročil obokan rastlinjak in bil zelo zadovoljen - gojila sem pridelek kumaric, paradižnikov in zelenja, ki še ni bil doslej, dokler nisem uživala v zelenjavi. Sosedje, ki so me videli tako močne rastlinjake, izdelane iz pocinkanega jekla, so naročile tudi cevi znotraj in zunaj. Dodane so fotografije s sinom. Zelo smo veseli in vam svetujemo, da kupite takšen toplogredni plin. Alena V Zvenigorod

Ne morem obdržati pozitivnih čustev v sebi, želim veliko več, da spoznajo tako čudovito podjetje in ljudi, ki tam delajo. Naročil sem rastlinjak z ravnimi stenami od profesionalnega managerja Irine, svetoval mi je z izbiro rastlinjaka, ji povedal vse prednosti, upošteval velike obremenitve s snegom, dostavo in montažo v enem dnevu, v času, ko sem se odločil, so se fantje hitro zbrali, celo me je osramotil za čaj, Sem bil zelo zadovoljen. Fotografije v prilogi.

Pred letom dni, kupil toplogredni padec. Preživela je vse "čare" podnebja blizu Moskve. Lep pogled, krasi vrt in zahvaljujoč svoji obliki vzdrži zimo. Na številnih sosedih so tepociti drugih proizvajalcev padli in ves sneg se je pravkar odpeljal s Kaplyja.

Moj mož in jaz sva se dolgo odločila za rastlinjake in izbrala rastlinjakovino AgroTeplitsy.
Kupljeni Lučni rastlinjak 3 metra širok, 6 metrov dolg, z dodatnimi odprtinami in temeljem. Zelo zanesljiv, vzdržljiv okvir, odličen 4mm polikarbonat!
Prav tako smo bili zadovoljni s popustom za upokojence in brezplačno dostavo.
Zahvaljujem se tudi vsem zaposlenim. Vedno vljudni, zelo kompetentni menedžerji so pomagali pri izbiri rastlinjaka. Najlepša hvala za hitro in kakovostno delo tudi vozniku Vladimirju in ekipi sestavljavcev! Fantje so prispeli hitro in pravočasno, zelo odgovorni in pozorni mojstri!
Rastlinjaki te proizvodnje se priporočajo vsem, ki se še niso odločili.
Najlepša hvala!
Anastasia Ivanovna, Shcherbinka.

Kupil sem 3 metre rastlinjaka z okrepljenim lokom 40 za 20 plus 20 za 20. Pripeljali so ga pravočasno, voznik je bil Rus, takoj so ga zbrali. Podjetje je dobro, svetujejo sosedje, prav tako so naročili. Vse se drži, skratka, zadovoljna sem, moj oče že sadi kumare s paradižnikom. Hvala! Olga S. S.

Kupili ste ravno rastlinjak. Študiral sem vse na mestu, naročil, so poklicali nazaj potrjeno. Dva dni pred datumom dostave so ponovno poklicali, naj preverijo naročilo. Na dan dostave je voznik poklical pred odhodom in ga dostavil točno ob obljubi. Zelo gladko in jasno z minuto, sem bil prijetno presenečen! Vključena so bila podrobna navodila za montažo, zato sem jih z lahkoto sestavila z mojim sinom! Priložim fotografijo, proizvajalec ALL I TIP!

Strinjam se z obdelavo osebnih podatkov v skladu s pravilnikom o zasebnosti

http://www.agroteplici.ru/otzyvy.htm

Publikacije Trajnic Cvetja